19.7.06

CABANES VOTARÀ DEMÀ EN CONTRA DE LA INCINERADORA PER UNANIMITAT.

En la Comissió d’urbanisme celebrada ahir a Cabanes, es va tractar l’ordre del dia del Ple de demà dijous a les 18:00, monogràfic sobre la Incineradora.
En el debat de la Comissió, es va agafar el compromís, per part dels tres Grups Municipals (EU, PP i PSOE), d’aprovar el dijous una declaració institucional per unanimitat de tota la corporació, de rebuig al projecte d’incineradora. I així mateix, s’arreplegaran les al·legacions elaborades pels tres grups municipals per refundir-les en una global de tot l’ajuntament que serà defensada pels serveis tècnics municipals.
Després de mesos d’evitar pronunciar-se al respecte, la impressionant pressió social i mobilització de la gent del poble, ha aconseguit que el PP trenque la disciplina de partit, i escolte la veu unànim dels veïns, per aixó felicitem a la gent del poble que ha sabut com moure’s.
El Ple serà demà dijous 20 a les 18:00, i al ser monogràfic, no durarà més de 15 minuts, per tant, qui vulga acudir a donar suport a la corporació, cal que siga puntual.

El mateix dia, però a l es 21:00 h., es celebraraà un Ple a Benlloch (PSOE) pel mateix motiu.

Pas a pas anem guanyant la batalla contra la incineradora.

No hay comentarios: