21.7.06


MÉS DE 100 PERSONES ES CONCENTREN A LA PLAÇA DE L´AJUNTAMENT PER A PROTESTAR . La Plataforma No a la Incineradora havia demanat a l´Ajuntament EL PAVELLÓ POLIESPORTIU PER A FER UNA CONFERÈNCIA D´UN ONCÒLEG, i aquest s´ha negat a cedir-lo, ja que considera la xerrada de l´expert "un acte polític".
Precisament en eixe moment, es trobava l´alcalde fent un mitin del Partit Popular en la Casa de la Cultura (davant de l ´ajuntament), un local que és tant del poble com el anteriorment esmentat.
La gent que allí es trobava ha fet una pitada general, i ha demanat a crits la dimissió del Sr. Martínez.

1 comentario:

Plataforma ciudadana dijo...

Això que han fet amb el pediatra-oncòleg entenem que pot estar violant la Constitució Espanyola.
En concret amb l'artícle 9.2 de la Carta Magna.
"Corresponde a los poderes públicos promover las condiciones para que la libertad y la igualdad del individuo y de los grupos en que se integra sean reales y efectivas; remover los obstáculos que impidan o dificulten su plenitud y facilitar la participación de todos los ciudadanos en la vida política, económica, cultural y social."

Volem recordar que el PP fa menys d'un any va organitzar una manifestació en el seu suport, sorprèn ara el pressupte poc respecte que té l'Ajuntament de la Vall d'Alba cap a la Plataforma contra la macroincineradora.
Més informació Diari NO TAN A PROP.
http://notancerca.blogspot.com